cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Siteadvisor still showing site under testing but does not show "Green" even after 4-5 Months of waiting

I have a website of my company : www.dcnetindia.com

it has been showing that the website is under testing for months now and have tried all methods to make the siteadvisor "Green"...can anyone help and advise on the same...

1 Reply

Re: Siteadvisor still showing site under testing but does not show "Green" even after 4-5 Months of waiting

I assume you reemailed the site etc to support@siteadvisor.com in case the original went missing.

As this has been a while I have pinged a tech as wll.

Message was edited by: Peacekeeper on 2/10/12 6:46:52 PM
How Many Badges Can You Collect?
Ready for a little competition? Members like you are earning badges and unlocking perks for their helpful answers. Are you? Click here to find out.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community