cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
bcampesi
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 1 of 2

Just installed Siteadvisor in new laptop and does not work as in the old one

Hi,

I just installed siteadvisor for Google Chrome (Extension) and Firefox (Add-on).

When I search in google (or any other search engine) it is not showing the green/yellow/red/"?" marks to indicate whether the site in the search result is safe or not. Also, the McAfee icon (at the top right of the browser for google chrome, for example) does not turn green when going to safe sites (like google.com)....Version installed was the latest (3.6.2.168). In my old laptop this is working fine (Version 3.5.x) .

If I click the McAfee icon and select "Site Advisor Report", it works, taking me to siteadvisor.com and telling me if the site I am in is safe or not.

Any ideas?...The Extension/Add-on in Google Chrome and Firefox are enabled!

Thanks

Bernardo

1 Reply

Re: Just installed Siteadvisor in new laptop and does not work as in the old one

It's possible the SA servers were down at the time, that would cause gray icons or no icons.

Did you try uninstalling completely and then reinstalling?

How Many Badges Can You Collect?
Ready for a little competition? Members like you are earning badges and unlocking perks for their helpful answers. Are you? Click here to find out.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community