×
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
mutluran
Contributor
Message 1 of 2

PARA İADESİ!

Merhaba,

Bana sunmuş olduğunuz bir kampanya ile  "McAfee® LiveSafe" satın aldım. Fakat daha önce kullanmış olduğum "McAfee® AntiVirus" de otomatik yenileme açık olduğu için 06/03/2018 tarihinde kredi kartımdan 69.95₺ para çekilmiş. Siz zaten bana yeni bir ürün sundunuz ve bende satın aldım.Eski ürünü tekrar neden işleme koydunuz ve kredi kartımdan para çektiniz? Bundan dolayı tüm otomatik yenileme özelliğini kapatmak zorunda kaldım.

Lütfen biran önce bu hatayı düzeltip "McAfee® AntiVirus" yazlımının 69.95₺ olan bedelinin kredi kartıma iadesini gerçekleştirmenizi rica ediyorum.

Saygılarımla,

Mutlu TURAN

1 Reply
demsavin
Contributor III
Message 2 of 2

Re: PARA İADESİ!

Merhabalar Mutluran bey, Bizim ile iletisime gectiginiz icin cok tesekkur ederim. Evet 2 yilik urunu satin almissiniz. Fakat Otomatik Yenileme ayariniz hesabinizda acik kaldigi icin bu nedenle yenile olarak algiliyor. Otomatik yenileme hakkinda bilgi icin: eger sistemimizde otomatik yenileme secenegini etkin biraktiysaniz urununuzun son kullanma tarihi dolmadan 1 ay once otomatik olarak yenilenecektir. Bilgisayarinizin korunmasiz kalmamasi icin yapilan bu hizmet size urun yenilenmeden 1 ay oncesinden e-posta ile bildirilmektedir. Siz istediginiz taktirde otomatik yenileme islemini tamamen durdurabilir yada yapilan otomatik yenileme ardindan en gec 2 ay icinde iade talebinde bulunabilirsiniz. Lutfen, ana sayfamizdan: https://home.mcafee.com; Destek - kismindan bizimle McAfee Musteri Hizmetleriyle Irtibata geciniz. Telefon Numaramiz: 00-800-448-824157
How Many Badges Can You Collect?
Ready for a little competition? Members like you are earning badges and unlocking perks for their helpful answers. Are you? Click here to find out.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community