×
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
tunaa
Contributor
Message 1 of 2

McAfee Internet Security Kurulum Problemi

Lisansı biten McAfee Internet Security'yi kaldırdım (Uninstall) ve bilgisayarı yeniden başlattım. www.mcafee.com/mis/retailcd adresine giderek ürün anahtarımı girdim, hesap bilgilerimi de girdikten sonra programı indirdim ve indirdiğim programı çalıştırdıktan kısa bir süre sonra "uygulamanın tam olarak kaldırılabilmesi için bilgisayarınızı yeniden başlatın" mesajı çıkınca bilgisayarı yeniden başlattım. Bilgisayarı defalarca kapatıp açmama rağmen programı her çalıştırışımda yeniden başlatma istiyor ve kurulumu yapamıyor. McAfee Removal programını indirip çalıştırdım, McAfee Virtual Teknisyeni indirdim çözüm olmadı. Farklı bir antivirüs programı yüklemek istediğimde hiç bir sıkıntı yok. Bu arada aynı programı şu ana kadar 15 bilgisayara problemsiz kurdum. Bu bilgisayar ile ilgili olarak öneriilerinizi rica ediyorum. Tuna
1 Reply
user_197071
Contributor
Message 2 of 2

tanıma ile Re: McAfee Internet Security Kurulum Problemi

true key yüz tanıma indiriyorum fakar kurduktan sonra bilg başaltırken windows hesabına bağlamam isteniyor windows şifrem doğru olmasına rağmen hatalı diyor nasıl çözeceğim teşekkrler

How Many Badges Can You Collect?
Ready for a little competition? Members like you are earning badges and unlocking perks for their helpful answers. Are you? Click here to find out.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community