cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
PiotrMilewski
Contributor
Message 1 of 5

Brak działającego programu pomimo zapłaconej kwoty blikiem

Jump to solution

Witam,

21 lipca 2021 zapłaciłem dla konta syna ( **personal information omitted** ) przy pomocy BLIKa za odnowienie promocyjne subskrypcji programu antywirusowego McAfee wartość 89 PLN. Niestety program na koncie **personal information omitted** się nie odnowił i nie działa. Ciągle prosi o zapłate i odnowienie subskrybcji?

Co mam robić aby go aktywować? Na jaki e-mail wysłać reklamacje? Nigdzie się nie moge dodzwonić?

Z poważaniem

Piotr

1 Solution

Accepted Solutions
kamen_uzunov
Moderator
Moderator
Message 3 of 5

Re: Brak działającego programu pomimo zapłaconej kwoty blikiem

Jump to solution

Szanowny Panie,

Uprzejmie informuję, iż płatność mogła nie zostać jeszcze zaksięgowana na naszym koncie, stąd może pojawić się opóźnienie w aktywacji. Taki proces może zająć do 7. dni roboczych. Przez ten czas może Pan obserwować, czy na koncie pojawiła się już odnowiona subskrypcja.

W razie jakichkolwiek dodatkowych pytań, zapraszamy do kontaktu poprzez infolinię lub czat. Aby otworzyć zgłoszenie w systemie można użyć poniższego linku.

Link do strony pomocy technicznej:  http://service.mcafee.com/

Z poważaniem,

Kamen

Pomoc Techniczna McAfee

View solution in original post

4 Replies
Rajiv_s1
McAfee Retired
McAfee Retired
Message 2 of 5

Jump to solution

cześć @PiotrMilewski ,

Przepraszamy za niedogodności, aby rozwiązać ten problem, prosimy postępować zgodnie z poniższym artykułem, jeśli masz jakiekolwiek pytania, skorzystaj z poniższego linku pomocy technicznej lub skontaktuj się z nami pod numerem +800 6247 7463 w godzinach pracy w dni powszednie w celu uzyskania dalszych pytań.

Wsparcie Link

Widzisz alert, że Twoja subskrypcja wygasła

Pozdrowienia,
Rajiv S

kamen_uzunov
Moderator
Moderator
Message 3 of 5

Jump to solution

Szanowny Panie,

Uprzejmie informuję, iż płatność mogła nie zostać jeszcze zaksięgowana na naszym koncie, stąd może pojawić się opóźnienie w aktywacji. Taki proces może zająć do 7. dni roboczych. Przez ten czas może Pan obserwować, czy na koncie pojawiła się już odnowiona subskrypcja.

W razie jakichkolwiek dodatkowych pytań, zapraszamy do kontaktu poprzez infolinię lub czat. Aby otworzyć zgłoszenie w systemie można użyć poniższego linku.

Link do strony pomocy technicznej:  http://service.mcafee.com/

Z poważaniem,

Kamen

Pomoc Techniczna McAfee

MarekWasylkowsk
Contributor
Message 4 of 5

Jump to solution

Nie wiem czy to płatność czy nie ale wiem ze kupiłem total protec. Nie działa i na początku nie myślałem o zwrocie kasy ale teraz to już w ogóle nie ma kontaktu. Zreszta nie chodzi mi o kontakt ale odwrót kasy. Wiec jeśli ktoś to czyta z tym podziemnych kolesi od sprzedaży a później ukrywania się to wiecie jak mnie znaleźć . Czekam 2 dni później do prokuratora, bo dla mnie to typowe znamiona wyłudzania PIT może nie będzie kretyn dymił. Ja ,gdybym  oś takiegorobil miałbym zarzuty z 286 K. Czekam panowie czy tam panie. Kasa z powrotem, bo nie jestem zainteresowany czymś co nie działa.M

MarekWasylkowsk
Contributor
Message 5 of 5

Jump to solution

Ciekawe jest to, że jak dochodzi do zakupu to wszystko działa sprawnie. Również jeśli chodzi o to Forum to nie ma najmniejszych problemów z rejestracją z wystawieniem postów.Problemy się zaczynają więc sprzedaje produkt ktoś, bo nie można nazwać tego inaczej jak ukrywaniem się gdy przez 20 dni próbuje wszelkich sposobów aby się z wami skontaktować. To jest po prostu wyłudzenie. M

How Many Badges Can You Collect?
Ready for a little competition? Members like you are earning badges and unlocking perks for their helpful answers. Are you? Click here to find out.

Community Help Hub

New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

• Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

• Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community