Witam,
21 lipca 2021 zapłaciłem dla konta syna ( **personal information omitted** ) przy pomocy BLIKa za odnowienie promocyjne subskrypcji programu antywirusowego McAfee wartość 89 PLN. Niestety program na koncie **personal information omitted** się nie odnowił i nie działa. Ciągle prosi o zapłate i odnowienie subskrybcji?
Co mam robić aby go aktywować? Na jaki e-mail wysłać reklamacje? Nigdzie się nie moge dodzwonić?
Z poważaniem
Piotr
Solved! Go to Solution.
Szanowny Panie,
Uprzejmie informuję, iż płatność mogła nie zostać jeszcze zaksięgowana na naszym koncie, stąd może pojawić się opóźnienie w aktywacji. Taki proces może zająć do 7. dni roboczych. Przez ten czas może Pan obserwować, czy na koncie pojawiła się już odnowiona subskrypcja.
W razie jakichkolwiek dodatkowych pytań, zapraszamy do kontaktu poprzez infolinię lub czat. Aby otworzyć zgłoszenie w systemie można użyć poniższego linku.
Link do strony pomocy technicznej: http://service.mcafee.com/
Z poważaniem,
Kamen
Pomoc Techniczna McAfee
cześć @PiotrMilewski ,
Przepraszamy za niedogodności, aby rozwiązać ten problem, prosimy postępować zgodnie z poniższym artykułem, jeśli masz jakiekolwiek pytania, skorzystaj z poniższego linku pomocy technicznej lub skontaktuj się z nami pod numerem +800 6247 7463 w godzinach pracy w dni powszednie w celu uzyskania dalszych pytań.
Widzisz alert, że Twoja subskrypcja wygasła
Pozdrowienia,
Rajiv S
Szanowny Panie,
Uprzejmie informuję, iż płatność mogła nie zostać jeszcze zaksięgowana na naszym koncie, stąd może pojawić się opóźnienie w aktywacji. Taki proces może zająć do 7. dni roboczych. Przez ten czas może Pan obserwować, czy na koncie pojawiła się już odnowiona subskrypcja.
W razie jakichkolwiek dodatkowych pytań, zapraszamy do kontaktu poprzez infolinię lub czat. Aby otworzyć zgłoszenie w systemie można użyć poniższego linku.
Link do strony pomocy technicznej: http://service.mcafee.com/
Z poważaniem,
Kamen
Pomoc Techniczna McAfee
Nie wiem czy to płatność czy nie ale wiem ze kupiłem total protec. Nie działa i na początku nie myślałem o zwrocie kasy ale teraz to już w ogóle nie ma kontaktu. Zreszta nie chodzi mi o kontakt ale odwrót kasy. Wiec jeśli ktoś to czyta z tym podziemnych kolesi od sprzedaży a później ukrywania się to wiecie jak mnie znaleźć . Czekam 2 dni później do prokuratora, bo dla mnie to typowe znamiona wyłudzania PIT może nie będzie kretyn dymił. Ja ,gdybym oś takiegorobil miałbym zarzuty z 286 K. Czekam panowie czy tam panie. Kasa z powrotem, bo nie jestem zainteresowany czymś co nie działa.M
Ciekawe jest to, że jak dochodzi do zakupu to wszystko działa sprawnie. Również jeśli chodzi o to Forum to nie ma najmniejszych problemów z rejestracją z wystawieniem postów.Problemy się zaczynają więc sprzedaje produkt ktoś, bo nie można nazwać tego inaczej jak ukrywaniem się gdy przez 20 dni próbuje wszelkich sposobów aby się z wami skontaktować. To jest po prostu wyłudzenie. M
New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.
Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership: